Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer

MILD WEST

Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer Vogue Germany January 2014 - Elisabeth Erm by Claudia Knoepfel & Stefan Indlekofer

VOGUE GERMANY JANUARY 2014
PH: CLAUDIA KNOEPFEL & STEFAN INDLEKOFER

STYLIST: NICOLA KNELS
MODEL: ELISABETH ERM